Heeft u vragen over de leermethode of heeft u vragen over een bestelling dan kunt u contact opnemen via het onderstaande formulier. Hier kunt u uw persoonlijke vragen aan Patricia voor leggen.

 

Betalingen
Na een bestelling dient u binnen 10 dagen te betalen. Dit kunt u doen door een overschrijving naar de bovenstaande rekening. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden! Bestellingen worden meestal binnen 2 weken, na ontvangst van betaling, verzonden. Indien betaling uitblijft zonder geldige reden of opgaaf (ook na herinneringen), kan dit resulteren in een permanente verwijdering van uw registratie op onze site en plaatsing op een zwarte lijst.

Copyright
Alle informatie en fotografie op de website, met uitzondering van de Homepage, vallen onder de copyright van Kleur-Rijk-Leren. Ook de producten, merknamen en diensten die aangeboden worden vallen onder dit copyright. De foto’s op de Homepage van de website zijn eigendom van RGBstock.com en zijn gedownload onder de licentie voorwaarden van februari 2012 (http://www.rgbstock.com/license)

Algemene informatie
Naam: Kleur-Rijk-Leren
KvK nummer.: 54541999.