Heeft u vragen over de leermethode of heeft u vragen over een bestelling dan kunt u contact opnemen via: klantenservice @ kleur-rijk-leren.nl (zonder spaties). Hier kunt u uw bestelling plaatsen en/of uw vragen aan Patricia voorleggen.

Betalingen

Na een bestelling waar kosten aan verbonden zijn, krijgt u een factuur via de mail gestuurd die u binnen 10 dagen dient te betalen. Dit kunt u doen door een overschrijving naar de rekening die op de factuur staat. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden! Bestellingen worden meestal binnen 2 weken, na ontvangst van de betaling, verzonden. Indien betaling uitblijft zonder geldige reden of opgaaf (ook na herinneringen), kan dit resulteren in een permanente verwijdering van uw registratie op onze site en plaatsing op een zwarte lijst.

Copyright

Alle informatie en fotografie op de website, met uitzondering van de Homepage, vallen onder de copyright van Kleur-Rijk-Leren. Ook de producten, merknamen en diensten die aangeboden worden vallen onder dit copyright. De foto’s op de Homepage van de website zijn eigendom van RGBstock.com en zijn gedownload onder de licentie voorwaarden van februari 2012 (http://www.rgbstock.com/license)

Algemene informatie

Naam: Kleur-Rijk-Leren
KvK nummer.: 54541999.